Autosloperij Alkmaar

Op slechts twintig minuten rijden van Alkmaar vindt u Autosloopbedrijf Jan Pronk, uw betrouwbare partner voor autosloop en autodemontage. Onze autosloperij bedient Alkmaar en omgeving, biedt eersteklas onderdelen en een gratis ophaalservice voor uw sloopauto. Wij garanderen altijd een eerlijke vergoeding en verzorgen direct een vrijwaring.

Voor gebruikte auto-onderdelen en deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze samenwerking met ARN, RDW en AUTONET, en onze jaarlijkse KZD-certificering, voldoen wij aan alle eisen van een professioneel autosloopbedrijf.

Betrouwbare gebruikte auto-onderdelen voor Alkmaar en omgeving

Onze autosloperij heeft een breed scala aan betrouwbare auto-onderdelen voor diverse voertuigen. Of u nu een specifiek onderdeel nodig heeft voor reparatie of vervanging, wij hebben wat u zoekt. Met ons ervaren team en onze focus op duurzaamheid bieden wij een betaalbare en milieuvriendelijke oplossing voor uw autoreparaties.

Woonachtig in de regio Alkmaar? Kies voor onze autosloperij

Wij bieden een volledige oplossing voor voertuigen aan het einde van hun levensduur. Of uw auto niet meer rijdt, te veel reparaties nodig heeft, of simpelweg niet meer voldoet, wij staan voor u klaar. U kunt uw auto bij ons afleveren of gebruikmaken van onze gratis ophaalservice. Ongeacht de staat van uw voertuig bieden wij de beste deal, gebaseerd op factoren zoals het gewicht en de aanwezigheid van een originele katalysator. Bij ons ontvangt u een eerlijke prijs en draagt u bij aan milieuvriendelijke autodemontage. Ons ervaren team zorgt voor een naadloze afhandeling met directe vrijwaring en contante betaling ter plekke. Meld uw auto vandaag nog bij ons aan.

250 euro voor uw sloopauto?

Wilt u uw sloopauto afvoeren? Bij ons bent u verzekerd van een goede prijs. Wij bieden vaak 250 euro of meer voor uw sloopauto, mits:

  • De auto een gewicht heeft van 1.000 kilo of meer (massa ledig voertuig).
  • De auto voorzien is van een originele katalysator.
  • De auto volledig bij ons wordt ingeleverd.

Het gewicht van uw auto kunt u eenvoudig vinden op uw kentekenbewijs of via ovi.rdw.nl.

Sloopauto ophalen vanuit Alkmaar en omstreken

Als het lastig is om uw auto naar ons te brengen, biedt onze kosteloze ophaalservice de oplossing. Meld uw auto aan en ontvang binnen één dag een prijsindicatie. Een afspraak maken is eenvoudig en vaak wordt uw auto al binnen 1 of 2 werkdagen opgehaald. Bij ons verloopt de afhandeling soepel. U krijgt onmiddellijk een officiële vrijwaring en de vergoeding voor uw auto wordt contant uitbetaald. Met vier autotransporters, waarvan één met een laadkraan, zijn we in staat om bijna elke auto op te halen.

Meer informatie voor de regio Alkmaar

Voor meer informatie over onze diensten, gebruikte onderdelen of hoe wij u kunnen helpen met uw sloopauto, neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0226-391700. Ook via WhatsApp zijn we beschikbaar op hetzelfde nummer. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste oplossingen voor uw autosloop- en onderdelenbehoeften.