Autosloperij Den Helder

Een kwartiertje rijden vanaf Den Helder en u staat bij Autosloopbedrijf Jan Pronk. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alles wat te maken heeft met autosloop en demontage. Ons universeel autosloopbedrijf biedt niet alleen hoogwaardige onderdelen, maar ook gratis ophaal van uw sloopauto. Wij garanderen u altijd uitbetaling en zorgen onmiddellijk voor een vrijwaring. U kunt bij ons langskomen of bellen voor gebruikte onderdelen, waarbij wij u graag adviseren. Onze samenwerking met ARN, RDW en AUTONET, in combinatie met onze jaarlijkse KZD-certificering, waarborgt dat wij aan alle moderne eisen van een professioneel autosloopbedrijf voldoen.

Gebruikte onderdelen voor uw auto

Onze autosloperij voor Den Helder en omstreken heeft een scala aan betrouwbare auto-onderdelen beschikbaar voor diverse voertuigen. Of u nu op zoek bent naar een specifiek onderdeel voor reparatie of vervanging, wij hebben wat u nodig heeft. Met ons ervaren team en onze focus op duurzaamheid, bieden wij een betaalbare en milieuvriendelijke optie voor uw autoreparaties.

Auto naar de sloop? Sloopauto inkoop voor Den Helder en omstreken

Wij bieden een complete oplossing voor uw voertuig aan het einde van zijn levensduur. Of uw auto nu niet meer rijdt, te veel reparaties nodig heeft of gewoonweg niet meer aan uw behoeften voldoet, wij staan voor u klaar. U kunt uw auto bij ons afleveren of gebruikmaken van onze gratis ophaalservice. Ongeacht de staat van uw voertuig, bieden wij u de beste deal, gebaseerd op factoren zoals het gewicht en de aanwezigheid van een originele katalysator. Of u nu uw sloopauto zelf brengt of door ons laat ophalen, u ontvangt niet alleen een eerlijke prijs, maar draagt ook bij aan milieuvriendelijke autodemontage. Ons ervaren team zorgt voor een naadloze afhandeling met directe vrijwaring en contante betaling ter plekke. Uw auto direct aanmelden doet u hier.

200 tot 250 Euro voor uw sloopauto?

Heeft u een sloopauto die u kwijt wilt? Bij ons bent u verzekerd van een goede prijs. Wij bieden vaak 200 tot 250 euro of soms nog meer voor uw sloopauto, op voorwaarde dat:

  • De auto een gewicht heeft van 1.000 kilo of meer (massa ledig voertuig).
  • De auto is voorzien van een originele katalysator.
  • De auto volledig bij ons wordt ingeleverd.

U vindt het gewicht van uw auto gemakkelijk op uw kentekenbewijs of gebruik ovi.rdw.nl om het massa ledig voertuig gewicht te vinden.

Sloopauto laten ophalen vanuit Den Helder en omstreken

Als het moeilijk is om uw auto naar ons te brengen, biedt onze kosteloze ophaalservice de oplossing. Meld uw auto aan en ontvang binnen één dag een prijsindicatie. Een afspraak maken is eenvoudig, en vaak wordt uw auto al binnen 1 of 2 werkdagen opgehaald. Bij ons verloopt de afhandeling soepel. U krijgt onmiddellijk een officiële vrijwaring en de vergoeding voor uw auto wordt contant uitbetaald. Met 4 auto-transporters, waarvan 1 met een laadkraan, zijn we in staat om bijna elke auto op te halen.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze diensten, gebruikte onderdelen of hoe wij u kunnen helpen met uw sloopauto, neemt u gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken op 0226 391 700. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste oplossingen voor uw autosloop- en onderdelenbehoeften.

Autosloperij Den Helder